Cihlový byt 3+1, 84m2

Olomouc - Hodolany

PRODÁNO !

Chci všem ze srdce doporučit tuto realitní kancelář. A hlavně poděkovat za vstřícné, příjemné a rychlé jednání při prodeji našeho bytu. Pan Himr mi byl doporučen p. Valerií D. ...díky :), pro dobré zkušenosti s ním. Teď je mohu potvrdit i já! Ani neumím vypovědět radost a úžas, když jsem se po třech dnech dozvěděla, že máme seriózního zájemce, který náš byt koupí v hotovosti. Potom vše potřebné k dokončení proběhlo tak bleskově, že mi to ještě nedochází. Děkuji, Pavla Ševčíková. RESPEKT!

Pavla Š...

Prodej krásného prostorného bytu 3+1, 84 m2 v cihlovém činžovním domě v k.ú. Olomouc-Hodolany.

Dispozice bytu je takřka dokonalá. Všude spoustu prostoru i denního světla, neprůchozí pokoje, do kuchyně se pohodlně vejde jídelní stůl a k dispozici je i spíž…

Nové závěsné WC včetně obkladů, plastová okna a další.

V obytných místnostech jsou parketové podlahy, ve dvou pokojích jsou na stěnách starší tapety. Byt je v původním udržovaném stavu bez nutnosti rozsáhlé rekonstrukce.

Dům prošel revitalizací vč. zateplení obálky budovy, nová střecha, balkony, vchodové dveře a další.

Svou polohou je dům umístěný ve slepé klidné ulici, dvůr je uzavřený zástavbou i zahradami, kousek do školy i na zastávku tramvaje, parkování před domem.

Klidné místo pro život s dětmi a tramvají je to kousek do historického centra města.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí a od ledna 2022 je k dispozici.

Pokud se Vám ale nechce čekat, až se byt vystěhuje a dáme Vám ho do kupy, máte zájem o prohlídku a máte našetřené peníze, tak raději volejte ihned !

Rádi Vás s tímto jedinečným prostorem seznámíme. Hotovost výhodou.

ZPĚT

Nabízíte nebo hledáte nemovitost?

Sjednejte si s námi schůzku a my Vás provedeme celým procesem nákupu a prodeje.

Kontaktujte nás