PRODEJ STAVEBNÍHO POZEMKU 895 M2 VČ. SÍTÍ

ÚJEZD -RYBNÍČEK

PRODÁNO !

Stavební pozemky v lokalitě Újezd – Rybníček 

- 22 km severně od Olomouce, 

- 4 stavební pozemky vč. sítí, 

- ZŠ, MŠ, vlak, bus, obchod, pošta.

 

Obec Rybníček je klidná a dobře dostupná lokalita v těsné blízkosti obce Újezd, s centrální návsí, kde uprostřed této obce leží 0,5 hektarový lovný rybník s rodinnými domy kolem. Tato malebná lokalita k bydlení ležící 22 km severně od Olomouce, v dobré dojezdové vzdálenosti do Litovle, Šternberka i Uničova.

Okrajem obce vede železniční trať Olomouc-Šumperk s místní zastávkou Újezd u Uničova. Do Olomouce je to vlakem 26 minut jízdy!

V obci nalezneme základní školu, mateřskou školku, poštu, obecní úřad, prodejnu potravin, autobusovou i vlakovou zastávku. Vše dostupné po cyklostezce nebo místní komunikaci bez provozu, spojující pouze obě části obce.

 

Nově vzniklá lokalita nabízí celkem čtyři stavební pozemky různé velikosti v jinak již zastavěném území obce - mezi domy, o celkové rozloze pozemků 3106 m2.

Pozemky jsou dále děleny na stavební parcely o velikosti 615 m2, 703 m2, 893 m2 a 895 m2.

Na každém stavebním pozemku jsou již přivedeny a nachystány sítě: elektřina, voda, kanalizace a je možno zahájit okamžitou výstavbu rodinných domů. Příjezd k pozemkům je zajištěn po dlážděné komunikaci s pouličním osvětlením.

 

Jedná se o výbornou příležitost okamžité výstavby s dobrou dojezdovou vzdáleností do Olomouce a přitom v dosahu krásné přírody, Přírodního parku Sovinecko, jenž je součástí Nízkého Jeseníku.

Přijeďte se podívat, rádi vám na místě předáme potřebné informace.

Na nákup pozemků lze vyřídit hypoteční úvěr našim hypotečním specialistou za výhodnějších úrokových podmínek.

ZPĚT

Nabízíte nebo hledáte nemovitost?

Sjednejte si s námi schůzku a my Vás provedeme celým procesem nákupu a prodeje.

Kontaktujte nás