Novostavba bungalovu 4+KK 170m2, dvojgaráže 50m2, pozemku 670 m2

Olomouc Nedvězí

PRONAJMUTO !

Exklusivní pronájem novostavby bungalovu RD 4+KK+ 2G , v okrajové části obce Olomouc-Nedvězí.

Dům má podlahovou plochu cca 170 m2 a dvojgaráž dalších cca 50 m2 vše na pozemku 670 m2, kde je dostatek prostoru pro dětské radovánky.

 

Jedná se o dlouhodobý pronájem nezařízeného domu nábytkem. Dohoda možná.

 

Dům je cihlový a je postaven podle nejnovějších trendů s požadavky komfortního bydlení vícečlenné moderní rodiny s důrazem na nízkou spotřebu energií.

 

V domě se nachází kuchyňský kout s rohovou linkou na míru vč. vestavěných spotřebičů a spížní místností, vzdušný obývací pokoj s krbovými kamny - před domem vydlážděná terasa s přístupem od kuchyňského stolu i z obývací části přes francouzské okno, dvě koupelny ( 2x sprchový kout, 2x WC, 2x bidet a vana) - jedna koupelna s přístupem přímo z ložnice a druhá hned u vchodových dveří do domu, prostorná vstupní chodba, technická místnost pro praní a sušení prádla s přípojkami, tech. místnost s kotlem + el. ohřívač vody, vytápění podlahovým topením. Na oknech venkovní el.rolety.

Výhodou pronájmu je také větší dvojgaráž s možností uložení sezónního vybavení např. kol, sekačky, lyží, zahradního nábytku a jiného vybavení přímo v levé části dvojgaráže a přesto tu lze zaparkovat i dvě auta. Před domem je pak další prostorná zpevněná plocha s možností parkování např. návštěv.

Na zahradě umístěná podzemní nádrž na dešťovou vodu s možností zalévání.

 

Stavba bungalovu je umístěna v nově zastavěné klidné lokalitě s výbornou dostupností k dálnici a je tak ideálním výchozí místem pro rychlou cestu do Olomouce ( 5 min.) , Brna, Ostravy a pod.

 

Na domě finišují závěrečné dokončovací a úklidové práce a bude k dispozici již od 11/2020 nebo dle dohody jinak.

PENB třída B.

ZPĚT

Nabízíte nebo hledáte nemovitost?

Sjednejte si s námi schůzku a my Vás provedeme celým procesem nákupu a prodeje.

Kontaktujte nás