Byt 3+1, 73,7 m2, vč. lodžie a balkonu

Olomouc, Kaštanova ul.

PRODÁNO !

Výhradní prodej pěkného, částečně zrekonstruovaného bytu 3+1, s lodžií a sklepem ( 73,7 m2 ) na ulici Kaštanova v Olomouci.

 

Byt o výměře 70,6 m2 je situován ve 3. nadzemním podlaží přístupný také novým výtahem. V bytě je následně z chodby s úložnými hlubšími skříněmi vstup do koupelny, na WC a následně do dětského pokoje ( 12,3 m2), do kuchyně a do obývacího pokoje (20,7 m2), ze kterého se krajem místnosti vchází do ložnice ( 12,2 m2) s lodžíí.

 

V bytě jsou vyměněny okna, zhotovena kuchyňská linka na míru a vestavěná skříň, nové dveře vč. zárubní, podlahové krytiny.

Bytové jádro je z panelu a nabízí samostatnou toaletu i koupelnu. Při případné výměně obkladů v koupelně tento krok nepředstavuje větší stavební investice s vyzdíváním.

K bytu náleží podíl na společných částech domu (technické místnosti - bývalé prádelny, sušárny ) a sklepní kóji.

 

V domě jsou měněny stoupačky, výtah, PVC na jednotlivých patrech, vchodové dveře vč. schránek a prováděná pravidelná údržba domu vč. výmalby.

Byt je slunný a teplý. Dům vystavěn cca v r. 1992 z předizolovaných panelů a tak se SVJ rozhodlo z ekonomických důvodů dům nezateplovat. PENB třídy D.

 

U domu najdeme dětské hřiště a v blízkosti pak veškeré služby, nemocnice, obchody. Do centra města i na druhou stranu k hlavnímu vlakové nádraží nebo do školy dojdete do cca 15 minut.

 

ZPĚT

Nabízíte nebo hledáte nemovitost?

Sjednejte si s námi schůzku a my Vás provedeme celým procesem nákupu a prodeje.

Kontaktujte nás